Köksrenovering
Trygg köksrenovering

När man ska renovera sitt kök är det alltid viktigt att anlita en certifierad och kunnig firma eftersom kök ingår i gruppen våtutrymmen och måste därför renoveras efter speciella byggregler. Samtliga av våra hantverkare är certifierade med våtrumsbehörighet enligt branschens byggregler och riktlinjer, vi lämnar alltid väl utförda arbete till våra kunder. Vi arbetar mot så väl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Den breda kunskap och långa erfarenhet vi samlat genom våra många år i byggbranschen gör att vi kan ta på oss så väl stora som små köksrenoveringar – vi levererar alltid trygg köksrenovering!

Montera kök
Hjälp med montering

Att exempelvis montera sitt nya kök känns ju väldigt enkelt vid första tanken på det. Att det sen uppkommer ett antal arbetsmoment som man kanske inte tänkt på är inte alls ovanligt. Köksluckorna skall hängas rätt, vask, blandare och kran ska monteras, spotlights installeras, överskåp och underskåp skall sättas upp, kyl och frys kanske ska byggas in. Momenten blir ofta fler än vad man väntat sig. Och efter att köket stått oklart i två, tre veckor är det inte ovanligt att vi får in en förfrågan på offert och pris för att snabbt kunna färdigställa köket så man kan njuta av det. Vi är även vana vid att man själv först försökt montera köket men överlåter det till oss sen. Och eftersom köket är en så central del i ett hem så är det ju skönt att omgående kunna vistas och njuta av det eftersom monteringen går snabbare med professionell hjälp.

Köksrenovering Stockholm
Från idé & ritning till slutförd köksrenovering

Många kunder som vänder sig till oss har en idé om vad de vill uppnå med sin köksrenovering. Däremot är det få som har en färdig ritning som vi kan använda oss av, men det gör inget. Vi har alla resurser och det manskap som behövs för att genomföra en köksrenovering enligt konstens alla regler. Det finns flera fördelar med att använda en heltäckande byggtjänst som våra för sin köksrenovering. Framför allt är det fördelaktigt att hela processen sköts av ett och samma bolag då det begränsar risken för missförstånd och hjälper till att säkerställa att din köksrenovering utförs till allas tillfredsställande.

Vårt motto är att göra det vi har lovat, till det pris och på den tid som vi kommit överens om!…”
Peter Tatol

Varför välja
PT Köksmontage

Med över 15 års yrkeserfarenhet
vet vi vad vi gör och vad som krävs
från oss som företag och leverantör.

  • Godkänd för F-skatt
  • Registrerad för moms
  • Tydlig och specificerad offert
  • Innehar alla försäkringar & certifieringar
Vårt mål
Nöjda kunder är viktiga för oss

Att renovera ett kök kan vara överväldigande och kräver ofta olika hantverkare för att slutföra jobbet. Vi har därför valt att göra det enkelt för dig som kund och erbjuder totalentreprenad där vi hjälper dig längs hela vägen, från idé till färdigt kök. Vi lyssnar till dina önskemål som kund och tar fram planeringsförslag utifrån det och med hänsyn till både tidsplan och budget. Berätta för oss vad du vill ha så ska vi se till att du snart kan vistas i det kök du har drömt om. Vi vet hur mycket köket betyder för dig och för oss är det viktigt att våra kunder alltid blir nöjda.

Kostnadsfri konsultation

Ring

070-736 9178
Ring up mig

Vi erbjuder helhetslösningar
för ditt köksprojekt, från idé
till färdigt kök.

ROT-avdrag

Vi ger alla våra kunder bra priser, som privatkund kan du dock ha rätten att sänka dina kostnader ytterligare genom att använda
ROT-avdraget.

Vi har nära samarbete med auktoriserad säker
vatten VVS installatörer

Kontaktuppgifter

A: Lännavägen 4, 141 63 Huddinge
T: 070-736 9178
E: info@ptkoksmontage.se

Org.nummer: 760815-8254

© 2024 PT Köksmontage. All rights reserved | Created by

Top