Om oss
Specialister på köksmontering

PT Köksmontage är ett byggföretag i Stockholm med omnejd. Vi utför alla sorters uppdrag inom renoverings/byggsektorn, framför allt köksrenovering men även om- och tillbyggnader, med mera. Vi har behöriga hantverkare inom snickeri, måleri, VVS och el.

Vårt mål
Nöjda kunder är viktiga för oss

Att renovera ett kök kan vara överväldigande och kräver ofta olika hantverkare för att slutföra jobbet. Vi har därför valt att göra det enkelt för dig som kund och erbjuder totalentreprenad där vi hjälper dig längs hela vägen, från idé till färdigt kök. Vi lyssnar till dina önskemål som kund och tar fram planeringsförslag utifrån det och med hänsyn till både tidsplan och budget. Berätta för oss vad du vill ha så ska vi se till att du snart kan vistas i det kök du har drömt om. Vi vet hur mycket köket betyder för dig och för oss är det viktigt att våra kunder alltid blir nöjda.

Kvalitet och garanti
Vi värnar om våra kunder

Väl medvetna om att ombyggnationer och renoveringar i hemmet kan upplevas som ett stressmoment, garanterar vi att rätt hantverkare gör rätt sak i rätt tid. På så vis ser vi till att arbeta så effektivt som möjligt, samtidigt som vi givetvis tar ansvar för att alla arbeten utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet inom byggbranschen kan vi snabbt lösa eventuella problem samt se till att vi alltid håller tidsöverenskommelser utan att kompromissa med uppsatta önskemål.

Kostnadsfri konsultation

Ring

070-736 9178
Ring up mig

Vi erbjuder helhetslösningar
för ditt köksprojekt, från idé
till färdigt kök.

ROT-avdrag

Vi ger alla våra kunder bra priser, som privatkund kan du dock ha rätten att sänka dina kostnader ytterligare genom att använda
ROT-avdraget.

Vi har nära samarbete med auktoriserad säker
vatten VVS installatörer

Kontaktuppgifter

A: Lännavägen 4, 141 63 Huddinge
T: 070-736 9178
E: info@ptkoksmontage.se

Org.nummer: 760815-8254

© 2024 PT Köksmontage. All rights reserved | Created by

Top