våra tjänster

Målning och tapetsering

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

våra tjänster

Snickerier

Oavsett om du behöver platsbyggt all system eller ett nytt kök,har vi ideérna och proffsen för att leverera den ultimata lösningen.Vi erbjuder dig som kund en helheltslösning på såväl stora som små snickeriarbeten.

våra tjänster

Plattsättning

Vi arbetar med allt inom plattsättning av kakel, klinker och natursten. Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.

våra tjänster

Elarbeten

Vi utför idag alla typer av el-installationer inom kontor, butik, restaurang, skola och bostad. Det handlar om alltifrån enkla installationer så som vägguttag och elcentraler till ställverk. Vi hjälper gärna till med projektering så att installationen utförs enligt dina önskemål, gällande normer och säkerhetsföreskrifter.

våra tjänster

Golvläggning

Är du i behov av nya golv? Vi utför golvläggningsarbeten åt både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Du kan anlita oss för i stort sett allt som har med golvläggning att göra. Några exempel är läggning av parkett, trägolv installerat, rivning och montering av golvsockel och golvläggning vid dörrar.

Kostnadsfri konsultation

Ring

070-736 9178
Ring up mig

Vi erbjuder helhetslösningar
för ditt köksprojekt, från idé
till färdigt kök.

ROT-avdrag

Vi ger alla våra kunder bra priser, som privatkund kan du dock ha rätten att sänka dina kostnader ytterligare genom att använda
ROT-avdraget.

Vi har nära samarbete med auktoriserad säker
vatten VVS installatörer

Kontaktuppgifter

A: Lännavägen 4, 141 63 Huddinge
T: 070-736 9178
E: info@ptkoksmontage.se

Org.nummer: 760815-8254

© 2024 PT Köksmontage. All rights reserved | Created by

Top